Kelly van Lijssel, geboren op 28 mei 1989 in het Brabantse dorpje Nuland, nabij Den Bosch. Fotografie bleek van kleins af aan meer dan een hobby, toen zij er in 2005 voor koos een MBO opleiding fotografie te gaan volgen. Nadat zij deze succesvol had afgerond in 2009, besloot ze voor een hogere opleiding te gaan, namelijk de Fotoacademie te Amsterdam. 2 jaar is zij er tussenuit gegaan om (vrijwillig) stage te gaan lopen, waaronder een jaar bij Marcel van der Vlugt. In december 2014 heeft zij uiteindelijk haar diploma gehaald en kan zij eindelijk starten met het beroep waar ze zoveel plezier in beleefd.

In het portfolio vind je het werk waar Kelly’s passie ligt. Het beeld wordt vanuit haar gedachte gemaakt, maar het gaat niet over haar; ieder maakt er een eigen verhaal van, door eigen ervaringen, fantasie en gedachtes.
Zij hoopt mensen te fascineren en te prikkelen. Dat de toeschouwers in eerste instantie niet weten wat het beeld betekent of wat ze ermee aan moeten, maar ze het tegelijkertijd zo graag willen kunnen begrijpen of plaatsen.

Het is haar ambitie om toepasbaar te werken in deze stijl.

 

Kelly is echter ook gewoon te boeken voor o.a. portretten, bruids- en bedrijfsreportages.

 

PORTRETTEN

Als particulier ben je natuurlijk ook van harte welkom. Een shoot van jezelf of met de familie,

je vrienden, je partner, huisdieren; alles is mogelijk. Hiervoor is een speciale facebook pagina aangemaakt, waar je een selectie ziet van beelden, maar ook win-acties en nieuwtjes.

 

BRUILOFT

Samen met oud-klasgenoot Noustha Koeckhoven legt Kelly jullie dag vast.

Het aankleden van bruid en bruidegom, het moment van elkaar zien, de ceremonie, de borrel, het aansnijden van de bruidstaart; doordat ze met zijn 2en zijn missen ze geen moment, kunnen ze fotograferen vanuit verschillende hoeken en hebben jullie uiteindelijk een mooie, uitgebreide reportage van jullie dag. De bruidsselectie van Noustha & Kelly is te zien op de speciale facebook pagina.

Webdesign -  Studio Capice